Napoli weet weer wat winnen is na driepunter tegen Novara

Door Voetbalcentraal, saturday 2012-04-21 23:26:25

Napoli heeft na vijf wedstrijden zonder overwinning eindelijk weer een wedstrijd om kunnen zetten in drie punten. De Napolitanen wonnen in eigen huis van degredatiekandidaat Novara: 2-0. Beide doelpunten vielen in de eerste helft. Het duel begon echter bizar, doordat scheidsrechter Daniele Doveri na nog geen halve minuut spelen zijn schouder uit de kom zag gaan. Na een behandeling van tien minuten werd de wedstrijd vervolgt. Napoli liet zich niet van de wijs brengen door het incident en kwam na twintig minuten voetballen voetballen op een voorsprong. Edinson Cavani opende de score namens de thuisploeg. Een kwartier later zette verdediger Paolo Cannavaro de eindstand op het scorebord. Overige uitslagen: Naast de wedstrijd tussen Napoli en Novara werden er nog enkele wedstrijden gespeeld n de Serie A. Chievo - Udinese 0-0 Parma - Cagliarai 3-1 Catania - Atalanta 2-0