Van Nistelrooy aan de basis van zege Málaga bij Espanyol

Door Voetbalcentraal, sunday 2012-03-25 22:16:00

Ruud van Nistelrooy was zondag van grote waarde voor Málaga. De ervaren spits kwam in het duel bij Espanyol als invaller binnen de lijnen en bracht zijn ploeg met een doelpunt op gelijke hoogte. Uiteindelijk zou Málaga zelfs met 1-2 zegevieren bij de tweede club uit Barcelona. Espanyol ging nog wel rusten met een 1-0 voorsprong op zak. Na 24 minuten maakte Philippe Coutinho de openingstreffer. Málaga, waar Joris Mathijsen wel in de basis begon, kwam in de 73ste minuut langszij via Van Nistelrooy. Niet veel later scoorde Martín Demichelis voor de gasten de winnende treffer. Málaga klimt door de overwinning naar de vierde positie in de Primera División. Espanyol staat op plaats zes. Overige uitslagen Spanje: Levante - Osasuna 0-2 Real Zaragoza - Atlético Madrid 1-0 Athletic Bilbao - Sporting Gijón 1-1 Real Betis - Racing Santander 1-1 Rayo Vallecano - Villareal 0-2