Willem II door gelijkspel tegen Sparta naar finale play-offs

Door Voetbalcentraal, sunday 2012-05-13 16:23:30

Willem II heeft nog steeds uitzicht op promotie naar de Eredivisie. De ploeg van Jurgen Streppel speelde op bezoek bij Sparta Rotterdam met 1-1 gelijk, wat genoeg was voor een plaats in de finale van de play-offs. In de finale moet Willem II het opnemen tegen FC Den Bosch. De Tilburgers begonnen uitstekend aan de wedstrijd in Rotterdam. Al na zeven minuten kwamen de gasten op voorsprong. Een lange bal van doelman David Meul kwam terecht bij Marc Höcher, die wel raad wist met dit buitenkansje. Toch kwam de thuisploeg na rust langszij. Opnieuw was een lange trap de oorzaak van een doelpunt. Donovan Slijngard schoot de bal op goed geluk naar voren, waarna deze terecht voor de voeten van Iliass Bel Hassani. De speler bleef erg kalm, en schoof de bal eenvoudig langs Willem II-doelman Meul. Meer doelpunten vielen er echter niet in het Kasteel.