Knappe comeback bezorgt FC Volendam drie punten

Door Voetbalcentraal, sunday 2012-12-16 23:20:00

FC Volendam heeft goede zaken gedaan in de Jupiler League. De ploeg kwam tegen Go Ahead Eagles uit geslagen positie terug en hield de drie punten uiteindelijk in het vissersdorp (4-3). Kuwas brak de ban namens de thuisploeg na een kwartier spelen. De bezoekers uit Deventer gingen echter de rust in met een voorsprong. Promes en Antonia maakten de vroege achterstand ongedaan. Twee minuten na rust leek de overwinning in de knip voor Go Ahead Eagles door een doelpunt van Houtkoop. Het liep allemaal anders voor de equipe van Erik ten Hag. Kuwas gaf de Volendammers weer hoop met zijn tweede treffer van de middag. In het laatste kwartier maakten Tuyp en Fafiani de onmogelijk geachte comeback compleet.