Mulder: ''We wisten dat we vandaag niet mochten verzaken''

Door Voetbalcentraal, sunday 2013-03-03 15:45:00

Het op papier lastige uitduel met NEC werd door een goed spelend Feyenoord gewonnen (0-3). De Rotterdammers gingen prima om met de titeldruk. Doelman Erwin Mulder toont zich na afloop tevreden met de uitslag in Nijmegen. ''We wisten dat we vandaag niet mochten verzaken en moesten winnen, wilden we nog meedoen om de titel'', zegt de jarige Mulder voor de camera's van Eredivisie Live. De achterstand op koploper PSV bedraagt door de winst van vandaag slechts drie punten. ''We zijn al een tijdje goed bezig, maar wilden die lijn vandaag tegen NEC doorzetten'', gaat de keeper van Feyenoord verder. ''We wisten wat er op het spel stond, zeker gezien de resultaten van onze concurrenten. We domineerden de eerste helft en wisten vrij snel de 1-0 te scoren. Dat gaf lucht. In de tweede helft maakte NEC het ons iets lastiger, maar ze werden niet echt gevaarlijk. Al met al is dit een goede overwinning.''