Jupiler League: Nederlagen voor Jong Ajax en Jong PSV

Door Voetbalcentraal, sunday 2013-10-06 18:00:00

Een slechte middag voor Jong Ajax in Rotterdam. Excelsior was op Woudestein met 3-1 te sterk voor de ploeg van Alfons Groenendijk. Ook Jong PSV ging onderuit. Achilles '29 kwam terug van een achterstand en won met 3-2. Jeff Stans was al na vier minuten trefzeker namens Excelsior. Ook kort in de tweede helft viel er een doelpunt. De Amsterdammers kwamen dankzij Vincent Vermeij op gelijke hoogte. Het laatste woord was echter voor de gastheren. Jordan Botaka bepaalde met twee treffers de eindstand op 3-1. Jong PSV gaf in Groesbeek een zeker lijkende overwinning weg. Menno Koch en Mohamed Rayhi gaven de Eindhovenaren een comfortabele voorsprong. Kürsad Sürmeli maakte met de aansluitingstreffer de slotfase weer spannend. Freek Thoone zorgde met een benutte strafschop en een doelpunt in blessuretijd voor een daverende verrassing.