Eerste doelman moet weg door getal 17 in geboortedatum

Door Voetbalcentraal, thursday 2014-07-03 15:30:00

Een zeer opmerkelijk bericht uit Engeland. Massimo Collini, de eigenaar van de Engelse tweedeklasser Leeds United, heeft een hekel aan het getal 17 en gelooft dat dit nummer ongeluk brengt. En dat is slecht nieuws voor de keeper van Leeds United, Paddy Kenny. Kenny, die in het verleden o.a. in de Premier League keepte voor Queens Park Rangers, is namelijk jarig op 17 mei. Deze geboortedag is volgens Collini zo onheilspellend, dat Kenny weg moet bij de gevallen topclub. Eerder veranderde hij al in het stadion van Leeds United in alle vakken het stoeltje 17 in het stoeltje 16B. Vorig jaar waren er elders ook al dergelijke praktijken te zien. Vincent Tan, eigenaar van Cardiff City, wenste afgelopen winter alleen spelers met een 8 in hun geboortedatum te halen, omdat 8 zijn geluksgetal was. Ondanks dit bijgeloof degradeerde Cardiff City wel naar het tweede niveau.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.