Wedden op EK2024? Dit zijn de beste bookmakers

Door Voetbalcentraal, tuesday 2023-03-21 10:33:08

In 2024 wordt het Europees Kampioenschap voetbal 2024 gehouden in Duitsland. Het evenement vindt plaats van 14 juni 2024 tot en met 14 juli 2024. Dat betekent dat je nog ruim de tijd hebt om je klaar te maken voor alle weddenschappen die je voor het EK2024 kunt afsluiten. Nu de Nederlandse gokmarkt behoorlijk in ontwikkeling is en de Kansspelautoriteit steeds meer vergunningen aan bookmakers geeft, heb je iets te kiezen. De quoteringen kunnen namelijk per aanbieder behoorlijk verschillen.

Beste bookmakers voor EK2024
Voorheen was vooral de TOTO een erg populaire aanbieder om een weddenschap op voetbal bij af te sluiten. Inmiddels is deze bookmaker zeker niet meer de enige die dit mogelijk maakt. Zo is het ook mogelijk om op sport te wedden bij bijvoorbeeld BetCity of bet365. Het is goed om van tevoren de websites met elkaar te vergelijken. Zo kun je bijvoorbeeld beoordelen of de website wel intuïtief genoeg is, maar kun je uiteraard ook kijken naar de quoteringen. De quoteringen kunnen per aanbieder flink verschillen, waardoor het interessant kan zijn om meerdere bookmakers te gebruiken. Wie zijn de beste bookmakers voor het EK?

TOTO
Zoals al eerder gezegd is de TOTO al sinds het begin van de legalisering van de gokmarkt een begrip als het gaat om wedden op sport. Je kunt bij TOTO inmiddels ook terecht voor casinospellen, maar het gaat hoofdzakelijk om weddenschappen op sport af te sluiten. Het is niet voor niets één van de meest geliefde en populairste aanbieders van Nederland. De aanbieder heeft een eigen app, waardoor je niet meer op de website hoeft in te loggen om een weddenschap af te sluiten.

Het voordeel van wedden bij TOTO is dat je een leuke sportbonus kunt krijgen, waaronder vijf free bets van 10 euro per stuk bij een weddenschap van minimaal 10 euro. De quotering moet dan 1,50 euro zijn. Op die manier kun je relatief voordelig gokken op het EK2024.

BetCity
BetCity is in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste voetbal goksites van Nederland. Dit bedrijf heeft als één van de eerste aanbieders een vergunning gekregen van de Kansspelautoriteit. Bij deze aanbieder is het ook mogelijk om live te wedden op sport. Zo kun je tijdens de wedstrijden van het EK2024 nog snel je voorspelling aanpassen als je ziet dat de wedstrijd bijna gaat beginnen. Voetbal is één van de belangrijkste sporten om op te wedden bij deze aanbieder. Om deze reden kun je niet alleen wedden op welk land de wedstrijd gaat winnen, maar kun je ook voorspellen welke speler van welk land ‘man of the match’ zal worden.

Bet365
Bet365 is niet alleen één van de grootste bookmakers van Nederland, maar ook ter wereld Vooral de sportweddenschappen van deze kansspelaanbieder zijn behoorlijk populair. Dankzij de vele bonussen en voordelige quoteringen is bet365 zeer geliefd onder ervaren gokkers op voetbal. Je kunt bet365 dus zeker een kans geven als je gaat gokken op de wedstrijden van het EK2024. Je kunt zelfs een welkomstbonus voor sport tot wel 100 euro verwachten. Wel dien je minimaal 5 euro te storten. Er zijn wel een aantal voorwaarden en tijdslimieten waar je mee te maken krijgt bij het ontvangen van de bonus.

Het is mogelijk om tijdens een EK-wedstrijd live in te zetten. Op die manier kun je ook tijdens het verloop van de wedstrijd nog de voorspelling voor de eindstand wijzigen. Ook kun je bijvoorbeeld voorspellen welk land als eerste een doelpunt zal scoren tijdens de match. Je kunt ook wedden op combinaties, zodat je tot wel 70 procent meer winst kunt maken. Door al deze mogelijkheden zit je hier dus goed als je een weddenschap voor het EK2024 wilt afsluiten.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl