Feestvarken Van den Berg verliest: "Heb me nog ingehouden"

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-02-14 11:12:19

Joey van den Berg kon zijn dertigste verjaardag niet vieren met drie punten. In Arnhem ging hij met SC Heerenveen met 3-0 onderuit tegen Vitesse. De aanvoerder was na afloop woedend. "Ze tikken je helemaal weg", aldus Van den Berg na afloop tegenover FOX Sports. "Ik heb me nog ingehouden, vond ik. Ik stond een paar keer op het punt dat het tot hier zat. Als de ruimtes zo groot worden dat je niet in een duel komt, kun je wel gif hebben, maar dan loop je rondjes." "We zijn met elf spelers en ik begrijp dat mensen van mij verwachten dat ik de ploeg op sleeptouw neem, maar vandaag zat het er ook van mijn kant niet in", vervolgt de aanvoerder. "Soms moet iemand anders dat doen. Dat hebben we vandaag nagelaten. Ik heb nog nooit zo'n slechte verjaardag gehad..."

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.