De Mos: "Ik zie PSV vier of vijf goals maken tegen Cambuur"

Door Voetbalcentraal, thursday 2016-04-28 20:35:02

De titelstrijd in de Eredivisie gaat een zinderende ontknoping krijgen. Met nog twee speelrondes voor de boeg hebben Ajax en PSV evenveel punten. Aad de Mos gelooft niet dat daar verandering in komt. "Ik denk dat beide ploegen geen steken meer laten vallen.. Het doelsaldo gaat beslissend worden", zegt De Mos over de titelstrijd in gesprek met Telesport TV. In dat kader is de wedstrijd van PSV tegen hekkensluiter Cambuur meer dan interessant. De Friezen moeten winnen in Eindhoven om niet dit weekend rechtstreeks te degraderen. "Dit is hun laatste strohalm, maar het gaat ook om de prestige van de club. Ik denk niet dat zij aangekeken willen worden op het feit dat ze de deur opengezet hebben. Dat gaat ook niet gebeuren, maar ik zie PSV wel vier of vijf goals maken", aldus de trainer in ruste.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.