"Zwolle Vrouwen was goed en wij hebben veel kansen gemist"

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-02-14 23:55:24

ZWOLLE. Nebojsa Vuckovic zag PSV Vrouwen vrijdag meer moeite hebben met PEC Zwolle Vrouwen dan de 0-3 uitslag doet vermoeden.Bij rust stonden de Brabanders ook pas op 0-1 voorsprong. "PEC Zwolle Vrouwen deed het goed", moest trainer Vuckovic na de wedstrijd in het IJsseldelta Stadion erkennen in gesprek met Voetbal Centraal. "We hebben onze tegenstander niet weg kunnen spelen. We moeten onszelf verwijten dat we veel kansen hebben gemist." Dat was zowel voor als na rust het geval. Daarbij kwam dat PEC Zwolle Vrouwen in het eerste bedrijf vaak de tweede bal won en daardoor evenwicht in de wedstrijd kon blijven houden. Toch opende Mauri van de Wetering de score. Dat deed ze na ongeveer twintig minuten. In de tweede helft bleef PSV Vrouwen kansen missen. Nadia Coolen, Lucie Akkerman en Jeslynn Kuijpers hadden hun vizier niet op scherp staan. Door goals van Van de Wetering en Myrthe Moorrees liepen de Eindhovenaren uiteindelijk alsnog weg bij PEC Zwolle Vrouwen.