Zidane kan niet over Bale beschikken tegen AS Roma

Door Voetbalcentraal, monday 2016-02-15 18:48:00

Gareth Bale is woensdagavond niet van de partij bij het uitduel van Real Madrid met AS Roma. De Welshman werkte hard om tijdig te herstellen van zijn kuitblessure, maar door een terugslag haalt hij de wedstrijd niet. Naast Bale zit ook verdediger Pepe niet bij de selectie voor het eerste Champions League-duel onder Zinedine Zidane. De Franse manager kan wel beschikken over Marcelo, die hersteld is van zijn schouderblessure en zodoende zijn rentree kan maken voor De Koninklijke. AS Roma is woensdagavond de thuisploeg. Clubiconen Francesco Totti en Daniele de Rossi zijn fit genoeg om deel te nemen aan de eerste van twee ontmoetingen. Kevin Strootman is sowieso niet van de partij, ook al is hij bijna volledig hersteld van zijn knieblessure: de middenvelder is niet ingeschreven voor de Champions League.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.