Tien man Real Betis houden geen stand tegen Barcelona

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-04-30 22:19:47

FC Barcelona heeft haar koppositie heroverd in de Primera Division. Eerder op de avond wonnen concurrenten Real Madrid en Atlético Madrid met 1-0 en hierdoor moest Barça winnen om weer koploper te worden. De Catalaanse ploeg won bij Real Betis met 2-0. Betis, met Ricky van Wolfswinkel op de bank en Rafael van der Vaart op de tribune, had goede hoop op een resultaat. Na ruim een half uur spelen kreeg het echter een flinke tegenvaller te verwerken. Heiko Westermann kreeg zijn tweede gele kaart voor een tackle op Ivan Rakitic. De thuisploeg hield stand tot de rust, maar in de 50e minuut scoorde Rakitic op aangeven van Lionel Messi de 0-1. Van Wolfswinkel kwam in het veld, maar vlak na zijn invalbeurt besliste Luis Suárez het duel. De spits scoorde na een steekpass van Messi: 0-2. Door de zege staat Barcelona weer bovenaan met nog twee duels te gaan in de competitie. Atlético Madrid staat tweede met hetzelfde puntenaantal. Real Madrid staat derde en heeft een punt minder.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.