Excelsior weer boven de streep na remise tegen PEC

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-05-01 19:49:00

Excelsior heeft zichzelf zondag een uitstekende dienst bewezen in de strijd tegen degradatie. De Kralingers pakten een belangrijk punt tegen PEC Zwolle (2-2) en staan dankzij dat resultaat weer boven de gevarenzone. Lars Veldwijk zette PEC op voorsprong tegen Excelsior, de club die hij in het verleden één jaar diende. De thuisploeg vocht zich echter weer naast de subtopper. Adil Auassar raakte nog de paal, maar bij de inzet van Tom van Weert was het wél raak: 1-1. Die stand bleef echter niet lang op het scorebord staan. Queensy Menig poeierde de bal met rechts vol in de kruising en Excelsior kon opnieuw beginnen. De formatie van Alfons Groenendijk bleek over voldoende veerkracht te beschikken en kwam tien minuten voor tijd opnieuw op gelijke hoogte. Daan Bovenberg, bij de treffer van Van Weert al goud waard, kopte de 2-2 tegen de touwen en bepaalde daarmee de eindstand.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.