Gesprekken over PEC-spits verlopen stroef: ''We wachten af''

Door Voetbalcentraal, wednesday 2016-02-17 12:58:00

PEC Zwolle wil Lars Veldwijk langer voor de club behouden. De aanvaller, tegen Feyenoord tweemaal trefzeker, wordt dit seizoen gehuurd van Nottingham Forest. De onderhandelingen met de voormalig Europacup-winnaar zijn gestart, maar verlopen allesbehalve soepel. ''We zijn afhankelijk van Nottingham. Dat loopt stroef, ook omdat daar wat mutaties zijn geweest in de directie. We wachten af'', verklaart Gerard Nijkamp, technisch directeur van de Zwollenaren, in een reactie aan Voetbal International. De verliezend bekerfinalist is ook bezig met de verbintenissen van verdedigers Thomas Lam en Dirk Marcellis. De zelf opgeleide Kingsley Ehizibue, ook trefzeker in het duel met Feyenoord, krijgt een verbeterd contract aangeboden: ''Hij heeft veel gespeeld, zijn status is veranderd. Dat willen we graag belonen'', zo besluit de sportbestuurder.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.