''Ik zal er alles aan doen om mijn kans te grijpen in Ajax 1''

Door Voetbalcentraal, monday 2016-05-02 16:48:00

Ajax-aanvaller Richairo Zivkovic kijkt op verzoek van de NOS op de mislukte huurperiode in Tilburg: ''Afgelopen seizoen is niet zoals ik had verwacht en gehoopt. Bij Willem II kwam ik op een gegeven moment op rechtsbuiten terecht, terwijl ik in de spits wilde spelen. Ik heb zelf besloten om Willem II na een half seizoen te verlaten.'' Andries Ulderink, trainer van Jong Ajax, gelooft nog steeds in de kwaliteiten van de grillige spits: ''Hij zal enorm veel uren moeten maken om in het voetballende gedeelte winst te boeken. Mentaal zal hij ook stappen moeten maken. Maar ik ben er wel van overtuigd, want we vergeten nog weleens hoe jong hij is, dat hij bij een grote club terecht kan komen. Hij heeft natuurlijk een geweldige kwaliteit. Dat is zijn loopvermogen, acties in de diepte en zijn scorend vermogen. Uiteindelijk is het aan de staf van 1 of hij nu goed genoeg is.'' De zelfkritische Zivkovic weet hoe belangrijk komend seizoen is: ''Ik zit nu in een fase dat het cruciaal is wat ik ga doen. Ik moet sowieso gaan spelen. Ik weet niet waar. Of dat nou bij het tweede, het eerste of bij een andere club is. Het gaat mij erom dat ik wedstrijden ga spelen. Maar ik zal er alles aan doen om mijn kans te grijpen in Ajax 1. Ik weet wat ik kan, maar het is nu wel tijd om dat te laten zien.''

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.