Zege Twente, PSV zwak, ADO recht rug, zege Heerenveen

Door Voetbalcentraal, friday 2016-05-06 23:00:25

FC Twente Vrouwen heeft vrijdag in speelronde 25 in de Eredivisie Vrouwen haar achterstand op koploper Ajax Vrouwen verkleind tot drie punten. Het team won met 2-4 van Telstar Vrouwen. Renate Jansen en Stefanie van der Gragt maakten voor rust de doelpunten voor de ploeg van trainer Arjan Veurink. Twintig minuten na de hervatting scoorde Ellen Jansen. Suzanne Admiraal deed nog iets terug, maar dankzij de goal van Danique Kerkdijk wisten de Tukkers dat de buit binnen was. Sanne van der Velden tekende in de slotfase nog voor de 2-4. De zestienjarige Cherise Schelts debuteerde bij Telstar Vrouwen. Ze viel tien minuten voor tijd in. PSV Vrouwen ging onderuit bij ADO Den Haag Vrouwen. Lineth Beerensteyn opende na iets minder dan een halfuur de score voor de thuisploeg. Nadia Coolen zette beide teams vlak na rust op gelijke hoogte, maar even later maakte Lisanne Grimberg de winnende treffer. PEC Zwolle Vrouwen verloor met 2-3 van sc Heerenveen Vrouwen. De Blauwvingers hadden wel een droomstart, want ze stonden na zeven minuten al op 2-0 voor. Lysanne van der Wal viel bij de Friezen uit. Ze heeft, zo bleek later in het ziekenhuis, haar neus zwaar gekneusd. Kirsten Bakker maakte de 1-0 Rebecca Doejaaren zorgde voor de 2-0 Nog voor rust kwam sc Heerenveen Vrouwen terug in de wedstrijd. Eerst scoorde Simone Kets. Toen was het de beurt aan Tiny Hoekstra: 2-2. Nathalie van den Heuvel zorgde na iets meer dan een uur spelen voor de winnende treffer. Stand: Later op Voetbal Centraal reacties Alex Scholte (ADO Den Haag Vrouwen), Nebojsa Vuckovic (PSV Vrouwen), Gideon Dijks (Telstar Vrouwen), Stefanie van der Gragt (FC Twente Vrouwen), Sebastiaan Borgardijn en Kirsten Bakker (PEC Zwolle Vrouwen) en Fred de Boer en Charissa Burgwal (sc Heerenveen Vrouwen).

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.