Vlaar tevreden na ruime overwinning: "Waren super gevaarlijk"

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-02-20 22:59:00

AZ won zaterdagavond met ruime cijfers van FC Groningen. In het eigen AFAS Stadion werd het 4-1 voor de Alkmaarders. Ron Vlaar nam één doelpunt tot zijn rekening. De centrale verdediger kijkt tevreden terug. “In het begin hadden we het even moeilijk, toen kreeg FC Groningen een paar kansjes”, zei Vlaar tegen AZ TV. “Wij gooiden het tempo omhoog en scoorden drie keer uit een corner. We waren super gevaarlijk, zeker als we het spel snel van links naar rechts verplaatsten. Dat gaat gewoon hartstikke goed.” Vlaar was eveneens blij met zijn doelpunt. “Het was leuk dat ik zelf ook scoorde. Dat gebeurt niet zo vaak. Genieten. Ik ben er heel erg blij mee, dat is heel simpel. Waarom de tune van The A-team gedraaid werd na mijn goal? Dat is nog iets van mijn eerste periode bij AZ. Leuk dat ze dat er weer bij hebben gepakt.”

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.