Ajax gewaarschuwd: ''Gaan vol voor de winst in Amsterdam''

Door Voetbalcentraal, monday 2016-02-22 14:12:29

Het flitsende AZ is opgeklommen naar de derde plaats. Ben Rienstra geniet met volle teugen: ''De achtste zege op rij. Dat moet eigenlijk niet als normaal gaan voelen, maar dat doet het wel een beetje'', zegt de middenvelder tegen AZ Radio. ''De sfeer is super goed. Het is gezellig, maar er wordt ook keihard gewerkt. We drukken elkaar met de neus op de feiten wat betreft dingen die niet goed gaan. We blijven kritisch. Dat zie je terug in de resultaten.'' ''Als we kritisch zijn op de wedstrijd tegen FC Groningen, dan kijken we naar de openingsfase'', vervolgt de geboren Noord-Hollander. ''Daarin kwamen zij twee keer door. Als ze een kans maken, staan we achter. Maar ik denk dat we over daarna vooral tevreden mogen zijn. We geven weinig weg en creëren zelf heel veel kansen. Daar doet iedereen aan mee. Dat is heel positief. Het geeft een goed gevoel dat mensen over ons goede voetbal praten. We zijn goed bezig en willen dit doorzetten.'' ''We gaan vol voor de derde plaats'', spreekt Rienstra de ambitie van AZ uit. ''Hopelijk kunnen we ook tijdens de halve finale van de beker in De Kuip tegen Feyenoord een goede pot neerzetten, zodat we naar de finale kunnen. Met uitwedstrijden tegen Ajax en Feyenoord volgen nu twee mooie potjes. We gaan ook vol voor de winst in Amsterdam, met ons eigen spel zoals we dat momenteel spelen. Ajax speelt voor het kampioenschap, dus die willen ook drie punten. Het kan daarom een heel leuke wedstrijd worden.''

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.