''Was echt een eer met hem bij Ajax te kunnen samenspelen''

Door Voetbalcentraal, wednesday 2016-02-24 16:41:00

John Heitinga zette op de slotdag van de transfermarkt een punt achter zijn imposante loopbaan. De oud-verdediger traint nog regelmatig mee met de hoofdmacht van Ajax en begint over enkele maanden aan de trainerscursus. ''Ik heb Jaap Stam altijd als voorbeeld gezien'', verklaart de 87-voudig international in een uitgebreid interview met Voetbal International. ''Het was voor mij echt een eer met hem in het Nederlands elftal en later bij Ajax te kunnen samenspelen. De passie en de vastberadenheid waarmee hij zijn duels uitvocht vond ik prachtig. In alles wat Jaap deed op het veld straalde hij uit: Tot hier en niet verder.'' ''Ook op het persoonlijke vlak heb ik hem hoog zitten, hij is altijd eerlijk en direct'', looft Heitinga de trainer van Jong Ajax. ''Het is goed dat hij na zijn spelerscarrière behouden is gebleven voor de voetballerij. Jaap heeft het in zich een grote trainer te worden. Daar ben ik van overtuigd.''

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.