"Niet zulke fouten maken, maar gebeurt al het hele seizoen"

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-05-14 13:33:24

ZWOLLE. Sharon Bruinenberg was niet te spreken over de manier waarop PEC Zwolle Vrouwen in de fout ging tegen ADO Den Haag Vrouwen (0-4). Haar ploeg deed het volgens de middenveldster best aardig, op een paar momenten na. "Het is al het hele seizoen zo dat we best aardige dingen laten zien, maar ergens in de wedstrijd de fout in gaan", zei de voetbalster na het duel in het IJsseldelta Stadion in gesprek met Voetbal Centraal. "Dan maken we domme fouten, waardoor de tegenstander kan scoren." Tegen ADO Den Haag Vrouwen ging het voor rust nog alleraardigst, vond Bruinenberg. Beide ploegen liepen in Zwolle de kleedkamer in bij een stand van 0-0. "We konden prima meekomen met ADO", stelde de voormalige jeugdinternational. "Ik denk ook dat we hadden moeten scoren. Tot net na het begin van de tweede helft ging het naar behoren." Toen gaf PEC volgens de middenveldster twee keer makkelijk een doelpunt weg. Eerst scoorde Pia Rijsdijk, daarna trof Lineth Beerensteyn doel. Via treffers van Maartje Looijen en andermaal Rijsdijk werd het 0-4. "We gingen dom de lange bal spelen", baalde Bruinenberg. "We wonnen duels niet, waardoor er gaten achterin vielen. Toen kon ADO er zo doorheen. We moeten goed kijken wat er fout is gegaan en daar van leren. Hopelijk kunnen we dan onze laatste twee wedstrijden goed afsluiten.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.