Heracles moet zich herpakken: "Winnen, er is geen andere remedie"

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-05-14 15:30:47

John Stegeman weet dat er zondag gewonnen zal moeten worden in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Het Heracles Almelo van de trainer moet een 2-1 nederlaag goed maken om de finale van de play-offs te bereiken. Voor de return tegen de Groningers heeft Stegeman met Iliass Bel Hassani en Robin Gosens twee belangrijke krachten weer terug: "Het is prettig dat Iliass en Robin er weer bij zijn. Normaliter zijn dit basisspelers dus het is prettig dat we ze weer tot onze beschikking hebben. Voor het team en de vastigheden die we hebben is het een goede zaak. Al vind ik dat we gisteren zonder deze beide spelers ook prima gespeeld hebben." Op de clubwebsite van Heracles blikte de coach ook terug op de ontmoeting van donderdag: "De eerste helft was moeizaam en na tien minuten was de eerste kans van FC Groningen meteen raak. . Na rust kwamen we lullig achter maar daarna zijn we op jacht gegaan naar de 2-2. Daar hebben we heel veel kansen voor gehad. We stonden alleen voor de keeper en verzuimden tot twee keer toe een overtal situatie uit te spelen." De opdracht voor de Almeloërs is duidelijk: "We moeten winnen, er is geen andere remedie. We spelen elke wedstrijd om te winnen, dus zondag uiteraard ook. De opdracht is bekend, de missie is bekend, dus daar gaan we een aantal scenario’s op bedenken", aldus Stegeman.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.