De Boer denkt aan Europees succes: "Jongens stuk verder''

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-02-27 15:53:27

Frank de Boer heeft er vertrouwen in dat Ajax in staat is om volgend seizoen ook Europees beter te presteren. De trainer van de Amsterdammers denkt dat zijn spelers dan genoeg ervaring hebben om ook over de grens resultaten te kunnen boeken. De 45-jarige trainer sprak in het supportersmagazine Ajax Life over de teleurstellende resultaten van De Godenzonen in Europa. "Het is gebleken dat het dit jaar iets te pril was, maar de jongens zijn nu een stuk verder. Het is te hopen dat we volgend seizoen de vruchten kunnen plukken." De Boer stelt dat hij zeker niet jaloers is op PSV, dat Europees uitstekend presteert: "Ik gun het Philip Cocu zeker als goede vriend van me. Het is goed voor het Nederlands voetbal. En je moet niet vergeten dat wij vaak in de poule des doods met de top van de top zijn ingedeeld. De echte topploegen is PSV niet tegengekomen in de poule.” Ajax werd dit seizoen al voor de winterstop uitgeschakeld in de groepsfase van de Europa League. Concurrent PSV boekt daarentegen zeer knappe resultaten in de Champions League, waar het niveau nog hoger ligt. Afgelopen week speelde PSV thuis 0-0 gelijk tegen Atlético Madrid, waardoor de ploeg van trainer Philip Cocu nog alle kans heeft om door te gaan.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.