Maher: "Helaas zijn niet alle verwachtingen uitgekomen"

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-02-27 16:32:41

Adam Maher baalt van de huidige situatie bij PSV. De middenvelder is al tijden geen basisspeler meer, mede dankzij de enorme concurrentie op de middenlinie. Vrijdag deed hij op eigen initiatief zelfs bij Jong PSV mee, zodat hij wedstrijdfit blijft. PSV-trainer Philip Cocu liet weten dat hij geen reden tot klagen heeft over het gedrag van Maher. De 22-jarige middenvelder kwam in de zomer van 2013 over van AZ, maar het is hem nog niet gelukt om een vaste basisspeler te worden in Eindhoven. Daarom wilde Maher met Jong PSV mee, dat op bezoek bij Achilles'29 met 3-2 verloor. "Aan dat verzoek is gehoor gegeven en daar ben ik blij mee", zo zegt Maher tegen het Eindhovens Dagblad. Dat Maher zich rustig houdt in de media, vinden velen bijzonder. Zelf vindt hij dit niet meer dan normaal: In de winterstop heb ik een goed gesprek gehad bij de club, maar helaas zijn niet alle verwachtingen uitgekomen. Dat kan gebeuren en ik ga nu niet lopen zaniken in de pers. Daar schiet niemand wat mee op. In de zomer zien we wat er gebeurt en dat duurt nog lang", aldus Maher.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.