'Mister NAC' blikt vooruit: ''Dit is Ajax - Feyenoord in het klein''

Door Voetbalcentraal, wednesday 2016-05-18 13:02:00

Willem II stuit in de finale van de play-offs op aartsrivaal NAC Breda. Donderdag is de eerste ontmoeting in het altijd sfeervolle Rat Verlegh Stadion. Zondag volgt de returnwedstrijd in Tilburg. ''Dit is Ajax - Feyenoord in het klein'', zegt ''Mister NAC' Ton Lokhoff tegen het Algemeen Dagblad. ''Ik heb in mijn loopbaan heel wat wedstrijden gespeeld en heb maar één keer rood gehad. Uit bij Willem II, dus dat zegt genoeg. De rivaliteit is groot en dat kan ver gaan. Ik hoop alleen wel op een gezonde manier. Voor NAC is de Eredivisie een must. Als ze het niet redden, valt de club ver terug.'' ''Ongelooflijk dat dit de finale van de nacompetitie is'', stelt John Feskens, icoon van de Tricolores. ''Wedstrijden tussen NAC en Willem II zijn altijd al apart, maar ik kan me niet herinneren dat de belangen zo groot waren als nu. Voor beide ploegen is de druk enorm groot, want zowel voor NAC als Willem II is de Eredivisie noodzaak. De club die het niet redt, zakt aardig weg.''

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.