Fer was dicht bij terugkeer naar Feyenoord: "Er was contact"

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-03-01 22:41:02

Leroy Fer had afgelopen zomer niet zo'n zin in een jaartje Championship. De middenvelder, die vorig jaar met QPR degradeerde, vond afgelopen winterstop in Swansea City een nieuwe club, maar was afgelopen zomer nog dichtbij Feyenoord. "De eventuele overstap naar Feyenoord van de zomer was serieus. Mijn zaakwaarnemer had contact met Van Geel", zegt Fer in het Algemeen Dagblad. "De clubleiding wilde liever iemand contacteren voor de lange termijn", legt Fer de reden uit voor het uitblijven van de terugkeer. Die middenvelder op lange termijn bleek uiteindelijk Marko Vejinovic. De elfvoudig international tekende afgelopen winterstop dus bij Swansea, waar hij zich nu op focust. "Feyenoord was een serieuze optie. Nu ben ik bij Swansea en daar wil ik mezelf bewijzen. Ik wil in de Premier League spelen", aldus de middenvelder, die wordt gehuurd van QPR.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.