Lindgren vertrekt bij Groningen: "Hebben best wel strijd gehad"

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-05-22 11:13:00

Rasmus Lindgren is net als Erwin van de Looi aan de laatste weken bezig bij FC Groningen. Zijn trainer heeft veel aan de 31-jarige Zweed gehad. "We hebben best wel een strijd gehad. Ik heb hem op een gegeven moment teruggehaald naar de achterhoede, terwijl hij graag op het middenveld wilde spelen. Hij heeft ook wel eens niet gespeeld bij mij, vooral in het begin", blikt Van de Looi terug tegen RTV Noord. "Ik vind hem vooral een heel goed mens, met wie je heel goed over voetbal kunt praten. Hij wordt absoluut een goede trainer, daar heb ik nul twijfel over. Hij heeft heel veel verstand over het spelletje en kan er ook realistisch en goed over praten. Dat is voor een trainer heel erg fijn", besluit de trainer. Lindgren speelde in het verleden onder andere voor Ajax.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.