Derksen fileert Van Oostveen: ''Een parodie op een directeur''

Door Voetbalcentraal, thursday 2016-03-03 11:26:00

Bert van Oostveen, directeur betaald voetbal van de KNVB, spaarde het armlastige FC Twente niet: ''De kans dat FC Twente volgend jaar niet in de eredivisie voetbalt is groter dan dat ze wel betaald voetbal blijven spelenIk denk dat je Houdini en Hans Klok tegelijkertijd nodig hebt om als Twente hier uit te komen.'' Johan Derksen haalde in Pauw uit naar de hoogste baas van de voetbalbond. De voormalig hoofdredacteur van Voetbal International betreurde de afwezigheid van de topbestuurder: ''Dan had ik hem eens duidelijk gemaakt wat een parodie op een directeur betaald voetbal is.'' ''Vandaag (woensdag, red.) is na het rapport het hele bestuursclubje dat overal verantwoordelijk voor is weggestuurd, maar voor meneer Oostveen, die een soort obsessie heeft als het over FC Twente gaat, is het nog niet genoeg. 'FC Twente moet helemaal weg'', zei de verontwaardigde Derksen in het praatprogramma.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.