Willem II presenteert opvolger Streppel: ''Mooie traditieclub''

Door Voetbalcentraal, monday 2016-05-23 15:22:00

Erwin van de Looi is de nieuwe trainer van Willem II. De van FC Groningen afkomstige oefenmeester tekende maandagmiddag een tweejarig contract met de Tricolores. De oud-verdediger is in Tilburg de opvolger van Jurgen Streppel, die naar sc Heerenveen vertrekt. ''Willem II is een mooie traditieclub en ik heb er veel zin in om binnenkort aan de slag te gaan'', laat de ambitieuze coach weten aan de NOS. ''Na veertien mooie jaren bij FC Groningen was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Die heb ik bij Willem II gevonden. Aan de gesprekken met de club heb ik een goed gevoel overgehouden.'' ''De gesprekken die we hebben gehad waren zeer goed'', verklaart algemeen directeur Berry van Gool. ''Erwin is een jonge coach die met Groningen mooie resultaten heeft behaald. Hij heeft zijn trainerscarrière mooi opgebouwd door bij de jeugd te beginnen. Wij kijken uit naar de samenwerking met Erwin.''

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.