STAT: Na winst haalt Benfica op drie na meeste kwartfinales

Door Voetbalcentraal, thursday 2016-03-10 22:51:00

Door de uitoverwinning op Zenit Sint Petersburg heeft Benfica voor de achttiende keer de kwartfinale van de Champions League bereikt. Daarmee heeft Benfica op drie clubs na de meeste kwartfinales van het Europese hoofdtoernooi gehaald. Alleen Real Madrid (33), Bayern München (27) en Barcelona (20) overleefden vaker de achtste finales. De club uit Portugal komt in aantal kwartfinales gelijk met het Manchester United van Louis van Gaal, dat ook achttien keer deze ronde bereikte. De Portugese club komt tevens de top vijf binnen van clubs met de meeste Champions League-overwinningen: net als AC Milan stapte Benfica al 184 keer als winnaar van het veld.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.