''Bewust de overstap van Feyenoord naar Groningen gemaakt''

Door Voetbalcentraal, wednesday 2016-06-01 15:24:00

FC Groningen heeft het contract met Oussama Idrissi opengebroken en verlengd tot medio 2020. De getalenteerde vleugelaanvaller (20) kwam een jaar geleden over vanuit de jeugdopleiding van Feyenoord en groeide na de winterstop uit tot basisspeler. ''Oussama Idrissi heeft zich op een positieve wijze weten te ontwikkelen en te onderscheiden'', concludeert manager technische zaken Peter Jeltema op het digitale thuis. ''Spelers die in zichzelf investeren en toegevoegde waarde hebben voor de club, willen wij hiervoor graag op gepaste wijze belonen. Idrissi is een speler, die met een individuele actie iets kan forceren. Dat is een kostbaar goed in het hedendaagse voetbal. Wij zijn zeer tevreden over zijn ontwikkeling en zien in hem komend seizoen een speler, die van vaste waarde kan zijn voor de ploeg.'' ''Hiervoor heb ik het allemaal gedaan'', jubelt Idrissi vanaf zijn vakantieadres. ''Ik heb geïnvesteerd in mezelf en vorig jaar bewust de overstap van Feyenoord naar Groningen gemaakt. Daarvan heb ik geen moment spijt gehad. Ik heb in Groningen de mogelijkheid gekregen mezelf verder te ontwikkelen en de kansen die de trainer mij heeft gegeven, heb ik gepakt. Bij mijn komst naar Groningen had ik als doelstelling in het eerste elftal te komen en dat is gelukt. De club heeft dit gewaardeerd en dat voelt heel goed.''

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.