PSV overschat zichzelf: "Dachten dat we heel goed waren"

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-03-13 11:34:00

PSV stak de afgelopen weken in prima vorm. Daar kwam zaterdagavond echter een einde aan. SC Heerenveen pakte één punt in Eindhoven. Het werd 1-1 in het Phillips Stadion. Luuk de Jong wist de openingstreffer van Mitchell te Vrede nog wel weg te poetsen, maar de winnende treffer voor PSV kwam er niet meer. "Dan valt alles net niet goed. Ballen die we terugleggen komen bij hun in de voeten", aldus Davy Pröpper in gesprek met Omroep Brabant. "Als je scherper begint, vallen die ballen juist wel goed." "We waren zo goed bezig… Daarin zijn we misschien iets doorgeslagen. We dachten dat we heel goed waren", besluit de spelverdeler van de Eindhovenaren, die deze week werd opgeroepen voor het Nederlands elftal.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.