Routinier Willem II naar oude liefde: ''Fijn om terug te zijn!''

Door Voetbalcentraal, friday 2016-06-03 12:09:00

Robert Braber keert terug bij zijn oude liefde Helmond Sport. De aanvallende middenvelder (33), afkomstig van provinciegenoot Willem II, tekende vrijdagochtend een tweejarig contract met de club uit de Jupiler League. ''Met zijn leeftijd en ervaring zal Robert, zowel binnen als buiten het veld, een belangrijke pion voor ons zijn'', legt trainer Roy Hendriksen uit op de clubsite. ''Hij kan een goede verbinding vormen tussen de spelersgroep en technische staf. Wij zien Robert als een aanvallende middenvelder, maar hij kan ook uit de voeten in de spitspositie.'' ''Ik ben trots om terug te keren bij Helmond Sport'', reageert de opgetogen routinier. ''Het is toch de club waar ik mijn eerste wedstrijd in het betaald voetbal heb gespeeld. Ik ben Helmond Sport altijd met extra belangstelling blijven volgen. Daarnaast heb ik uit de gesprekken met Roy Hendriksen veel vertrouwen gekregen. Dat waren voor mij belangrijke redenen om een contract te tekenen.''

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.