Heerenveen heeft eerste training achter de rug: "Het bruist hier"

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-06-19 10:57:00

SC Heerenveen is zaterdag begonnen aan het nieuwe seizoen. De ploeg van Jurgen Streppel is de eerste club die start met de voorbereiding. De trainer, overgekomen van laagvlieger Willem II, ziet dat het weer leeft in Friesland. "Het bruist hier", zegt Streppel na de eerste trainingsdag van Heerenveen. "Het is aan ons om daar een vervolg aan te geven. Laten we hopen dat we een aantal nieuwe spelers kunnen halen. Dan belooft het veel goeds." Heerenveen wil deze zomer een ervaren man op het middenveld en een spits inlijven. "We hebben een heel erg jong elftal", vervolgt de trainer. "Er is zelfs een jongen van vijftien bij, een geweldig talent. Keeper Erwin Mulder is de oudste, volgens mij, en die is midden twintig. Het elftal is eigenlijk te jong om constant te presteren."

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.