''Proefperiode bij FC Groningen vind ik geen enkel probleem''

Door Voetbalcentraal, wednesday 2016-06-29 14:03:00

Jos Hooiveld staat voor een terugkeer op de Nederlandse velden. De doorgewinterde verdediger, afkomstig van het Zweedse AIK, verschijnt donderdag voor de eerste keer op het trainingsveld van FC Groningen. ''We zullen de komende periode kijken of het van beide kanten klikt en wat we aan elkaar hebben'', laat de routinier optekenen door Voetbal International. ''Maar het zou ideaal zijn als ik na al die jaren weer dichter bij huis kan voetballen. Zelf kom ik uit Drenthe, maar al enkele jaren terug hebben mijn vriendin en ik een huis in Groningen laten bouwen.'' ''Vanwege de prille zwangerschap van mijn vriendin heb ik aangegeven naar Nederland terug te willen keren'', gaat Hooiveld verder. ''Vanwege mijn verdienste voor AIK en ook mijn leeftijd waren ze bereid om mee te denken én mee te werken. In Nederland zijn mijn zaakwaarnemer en ik gaan informeren. En toen kwamen we snel bij Groningen uit. Onder anderen Henk de Jong, voorheen mijn coach bij het tweede team van SC Heerenveen, ken ik nog goed.'' ''Dat ik eerst op proef kom meetrainen vind ik geen enkel probleem, ben je gek; ik ben tenslotte geen 26 meer… Maar ik weet wat ik kan en ook wat ik niet kan, dus dat zit wel goed. Nee, met de trainer of andere stafleden heb ik nog niet gesproken. Ik moet het de komende dagen op de training maar laten zien'', zo besluit de proefspeler van de Groningers.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.