Willem II haalt Roemeense jeugdinternational op proef

Door Voetbalcentraal, monday 2016-07-04 16:45:00

Willem II heeft het oog laten vallen op Andreas Calcan. De Roemeen is deze week op proef bij de Tilburgers, zo melden zij via de officiële kanalen. De 22-jarige middenvelder traint vanaf maandagochtend mee met de Eredivisionist. Momenteel bevindt de Brabantse club zich in Oisterwijk voor een trainingskamp. De eerstvolgende oefenwedstrijd is komende vrijdag tegen Beveren. Eerder speelde Willem II in de voorbereiding al tegen RKDSV (0-16 winst), Uno Animo (0-4 winst) en FC Oss (1-1). Calcan stond in eigen land te boek als een talent. Hij debuteerde in augustus 2013 bij Universitatea Cluj in het profvoetbal en kwam uiteindelijk tot 42 duels voor de topclub. Daarin maakte hij zes treffers. Ook speelde hij voor de nationale ploeg van Roemenië onder 21 jaar. Hij kwam tot vier interlands.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.