PSV-spits blijft strijdbaar: ''Hopen op puntenverlies van Ajax''

Door Voetbalcentraal, friday 2016-04-15 13:34:52

Luuk de Jong blijft hopen op prolongatie van de landstitel: ''Ik denk nog steeds dat als wij de laatste vier wedstrijden winnen, wij kampioen worden'', zegt de strijdbare aanvalsleider van PSV in een onderhoud met de NOS. De regerend landskampioen staat twee punten achter koploper Ajax. Daarnaast is het doelsaldo van de rivaal uit Amsterdam beter: ''Klopt, het is dus hopen op puntenverlies van Ajax. Als zij ook de laatste vier wedstrijden winnen, hebben ze een heel goed seizoen gedraaid. En dan heb ik daar zeker alle respect voor.'' De Jong vervolgt: ''Elke wedstrijd is nu moeilijk, vooral door de druk die erbij komt kijken. Wij krijgen Roda-uit en dat is altijd moeilijk geweest voor PSV. Maar dat geldt ook voor Ajax tegen Utrecht. Het zijn allemaal wedstrijden die je op papier niet zomaar gewonnen hebt.''

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.