Willem II krijgt goed en slecht nieuws uit de lappenmand

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-07-09 16:34:00

Anouar Kali ontbreekt wanneer Willem II aan het nieuwe Eredivisie-seizoen begint. De 25-jarige verdedigende middenvelder heeft opnieuw last van zijn bovenbeen. De revalidatieduur die staat voor het herstel van de blessure voorkomt dat Kali speelminuten kan maken tijdens de voorbereiding en de start van de nieuwe voetbaljaargang. Vorig seizoen speelde een bovenbeenkwetsuur Kali ook al parten. "Nu moeten we hem fit krijgen en heel rustig gaan brengen", vertelt hoofdtrainer Erwin van de Looi in een onderhoud met het Brabants Dagblad. Toch is er voor Willem II niet louter slecht nieuws. Aanvoerder Jordens Peters en spits Bartholomew Ogbeche tonen zich spoedig weer op het trainingsveld.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.