De Graafschap hard onderuit tegen Willem II: "Hebben gefaald"

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-07-17 10:27:02

De Graafschap kreeg zaterdag een flinke dreun te verwerken. Een dag nadat de club te horen kreeg dat het komend seizoen niet in de Eredivisie mag uitkomen, verloor de degradant met liefst 8-1 van Willem II. Trainer Jan Vreman moet aan de bak. "Zo'n grote uitslag had ik natuurlijk niet verwacht", aldus Vreman op de clubwebsite. "We moesten ons verdedigend aanpassen en konden het niet opvangen vandaag. Bij Willem II lukte heel veel, maar wij maakten met z'n allen gewoon te veel fouten. We gaven de goals te gemakkelijk weg." "We speelden met een wat lichter team en waren in z'n totaliteit veel minder dan Willem II", vervolgt de keuzeheer. "We zijn met onze neus op de feiten gedrukt, verdedigend op de proef gesteld. En daarin hebben we gefaald."

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.