Guardado hoopt op Olympische Spelen: "Zal moeilijk worden"

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-05-29 11:34:00

Andrés Guardado hoopt dat hij mag deelnemen aan de Olympische Spelen met het Mexicaanse team. PSV lijkt daar echter niet voor in te stemmen aangezien hij dan de start van de competitie moet missen. "Ik weet dat het moeilijk zal worden, maar ik blijf hopen op een goede uitkomst", aldus Guardado tegen tv-zender ESPN. "De Mexicaanse bond doet er alles voor om een akkoord te bereiken dat ik naar de Olympische Spelen kan. De bond gaat erover onderhandelen en biedt aan dat ik tijdens het seizoen dan niet altijd wordt opgeroepen op de vaste FIFA-data." Guardado hoopt op een oplossing die voor alle partijen goed is, nadrukkelijk ook voor PSV. "Want ik heb veel aan ze te danken. Ik hoop dat de directie (van PSV, red.) nog van mening kan veranderen", besluit de middenvelder.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.