Go Ahead Eagles slaat weer toe: ''Jongen die bij de club past''

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-06-14 14:27:00

Sander Fischer maakt de stap naar Go Ahead Eagles. De van Excelsior Rotterdam afkomstige verdediger (27) tekent een tweejarige verbintenis met de promovendus uit Deventer. Maandag werd bekend dat middenvelder Joey Suk terugkeert in De Adelaarshorst. ''Een jongen die bij de club past en die we nodig hebben'', stelt technisch manager Dennis Bekking op de clubsite. ''De afgelopen weken hebben we veelvuldig contact gehad met Sander en zijn zaakwaarnemer. Ondanks andere kapers op de kust, raakte Sander geïnteresseerd in het ‘verhaal Go Ahead Eagles'.'' ''Vanaf het begin straalde Go Ahead Eagles in de gesprekken uit dat ze me graag wilden hebben'', aldus een tevreden Fischer. ''Uit die benadering sprak vertrouwen. Go Ahead Eagles past goed bij mij. Lekker veldje, mooi stadion, fanatieke supporters. Als persoon en als voetballer vind ik het fijn een trouwe supportersschare achter het team te hebben. Ik ben een open en amicaal persoon, dus kan altijd goed met de achterban overweg. Daarnaast hoop en denk ik dat de fans van Go Ahead Eagles mijn spel wel kunnen waarderen. Ik speel altijd vol overgave, leg alle passie die ik heb in mijn spel.''

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.