Feyenoord-fans krijgen vertrouwen terug; palen en netten weg uit De Kuip

Door NOS Voetbal, tuesday 2024-06-11 13:00:04

Feyenoord gaat de palen en netten verwijderen die rond het veld in stadion De Kuip staan. "De club komt zo tegemoet aan een breed levende wens en wil supporters vertrouwen geven", meldt de club op de website.De netten hangen er sinds april 2023 om te voorkomen dat supporters andere voorwerpen op het veld gooien. Feyenoord nam toen de maatregelen na invoering van nieuwe regels door de KNVB bij het gooien van plastic bekers of andere voorwerpen.De beslissing zorgde voor meer veiligheid op het veld. Maar het leidde ook tot ergernis op de tribune, omdat het zicht op de wedstrijd werd beperkt.Feyenoord hoopt dat supporters zich zullen gedragen.Als het toch weer misgaat en er spullen op het veld terechtkomen, waardoor de wedstrijd moet worden onderbroken of gestaakt, dan worden de palen en netten weer teruggeplaatst, zo waarschuwt de club.Europese duelsHet vrije zicht geldt alleen voor wedstrijden in de eredivisie. "Voor de Europese thuisduels blijven de palen en netten vanwege de nog grotere sportieve, financiële en imago-belangen. Ook blijft dan, net als vorig seizoen, aan de Olympiazijde vak Z gesloten."

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.