'Ajax ziet Patrick Zwaanswijk wel zitten'

Door Voetbalcentraal, thursday 2008-05-15 10:19:55

Als we [i]De Brabander[/i] mogen geloven heeft Ajax een oogje op Patrick Zwaanswijk. De verdediger kende een sterk seizoen bij NAC Breda, maar verlaat de club na dit seizoen. De Brabanders probeerde haar 34-jarige steunpilaar nog te behouden met een nieuw contract, maar deze was niet zoals de Haarlemmer hem graag zag. Ajax is nog altijd opzoek naar een waardige opvolger voor Jaap Stam. De NAC Breda-verdediger heeft niet zoveel internationale ervaring als de voormalig Ajacied, maar past wel in het plaatje. Marco van Basten, de nieuwe trainer van Ajax, liet eerder al doorschemeren gecharmeerd te zijn van Zwaanswijk. Zwaanswijk moet echter nog nadenken over zijn toekomst. De voormalig FC Utrecht-speler wil het goede seizoen graag doortrekken, maar weet nog niet bij welke club hij dat gaat doen. Hij liet weten voor alles open te staan en dan de opties op een rijtje te zetten.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.