Bodul is blij met uitspraken Marco van Basten

Door Voetbalcentraal, tuesday 2009-04-28 07:54:46

De jonge Ajacied Darko Bodul is zeer verheugd met de uitspraken van Marco van Basten. De oefenmeester stelt dat hij deze zomer geen aanvallers zal gaan kopen omdat hij vertrouwen heeft in Bodul en Cvitanich. De Kroatische spits wil zich graag laten zien aan zijn hoofdtrainer. 'Dit geeft me zeer veel vertrouwen. Hij heeft he nog niet aan mij gemeld, maar ik voel wel vertrouwen. Dat is zeer fijn, en hopenlijk kan ik nogmaals mijn opwacht in het eerste maken.' 'Mijn doel is om volgens seizoen in basis van Ajax 1 te spelen. Dat is in mijn ogen een reëel doel, omdat ik me de afgelopen maanden flink verbeterd heb. Ik ben lichtvoetiger geworden, bewegelijker en explosiever geworden.'

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.