Rot-Weiss Ahlen bevestigt komst Julian Jenner

Door Voetbalcentraal, saturday 2010-01-16 02:37:55

Julian Jenner zal het seizoen afmaken bij Rot-Weiss Ahlen, meldt de Duitse club op haar digitale kanaal. De aanvaller van Vitesse zal op huurbasis vertrekken naar de club uit de 2. Bundesliga. Jenner kwam dit seizoen weinig aan spelen toe bij Vitesse. Onlangs kreeg de aanvaller te horen dat hij mocht vertrekken bij de club uit Arnhem. Jenner zal zaterdag nog niet zijn debuut kunnen maken tegen FC Sankt Pauli, omdat de papieren te laat binnen waren bij de Duitse voetbalbond. Waarschijnlijk zal de 25-jarige vleugelspeler volgende week debuteren in de competitiewedstrijd tegen 1. FC Kaiserslautern. Onlangs liet Jenner weten tegenover Voetbal International dat hij zin heeft om aan de slag te gaan bij de club. ”De Tweede Bundesliga heeft een hoog niveau waarin ik weer lekker aan spelen kan toekomen. Ik kom nieuwe tegenstanders tegen, waardoor ik zeker weet dat ik weer op niveau kan komen”

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.