Everton houdt Manchester City van koppositie af

Door Voetbalcentraal, monday 2010-12-20 23:32:50

Manchester City heeft nagelaten om de eerste plaats in de Premier League te veroveren. Op eigen veld werd de miljoenenformatie van Roberto Mancini met 1-2 verslagen door Everton. The Citizens blijven hierdoor op de derde plaats steken. Het ondermaats presterende Everton kende een droomstart. De eerste de beste kans was direct raak toen Cahill een voorzet van Coleman van dichtbij binnenkopte. David Silva miste een enorme kans voor de thuisclub en het werd zelfs erger toen Everton de voorsprong verdubbelde. Verdediger Baines schoot met zijn verkeerde been de bal in de verre hoek langs keeper Hart. Na de hervatting voerde Manchester City de druk op en moesten de manschappen van David Moyes uit alle macht verdedigen. Dat moest na een uur spelen met een man minder toen Anichebe zijn tweede gele kaart kreeg voorgehouden. Een eigen doelpunt van Jagielka bracht de spanning weer volledig terug. Manchester City ging met man en macht op zoek naar de gelijkmaker, die er uiteindelijk niet kwam. Balotelli had de 2-2 op zijn schoen maar raakte jammerlijk de paal. Ook de thuisploeg eindigde de wedstrijd met een speler minder omdat Kolo Toure binnen korte tijd twee keer geel ontving en moest inrukken.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.