Steijn: ''We keken elkaar heel ongelovig aan in de rust''

Door Voetbalcentraal, sunday 2013-10-20 20:30:00

Maurice Steijn krijgt zijn elftal maar niet aan de praat. Vooral in verdedigend opzicht is er nog een hoop werk te verzetten. Door de pijnlijke 6-1 nederlaag tegen PEC Zwolle mist ADO Den Haag de aansluiting met de ploegen in de middenmoot. ''Ik zag tijdens de rust een geknakte ploeg in de kleedkamer. Ik heb ze verteld dat er in de tweede helft nog zeker dingen mogelijk zijn als die aansluitingstreffer valt. Wij krijgen kansen op de 3-1, maar de 4-0 valt. Sommige dingen zijn in het voetbal onverklaarbaar. Dit is er een van'', aldus Steijn tegenover Omroep West. ''Alles zit dit seizoen tegen wat maar tegen kan zitten. Wij kunnen niks anders doen dan ons over elke teleurstelling heen knokken'', blijft de geplaagde trainer optimistisch naar de toekomst kijken. ''Bij vlagen hebben we tegen PEC laten zien dat we goed kunnen voetballen. Alleen gaan de kansen er niet in. Lukt dat wel, speel je een andere wedstrijd.''