PSG met Ibrahimovic verslikt zich in nietig Evian

Door Voetbalcentraal, thursday 2013-12-05 07:57:50

Paris Saint-Germain heeft woensdagavond met 2-0 verloren van nummer 16 Evian. De sterrensesemble van Laurent Blanc speelde met Ibrahimovic en Cavani, maar beide aanvallers kwamen niet tot scoren. Evian lukte dat wel tweemaal, waardoor de ploeg uit Parijs haar eerste nederlaag van de competitie leed. Zonder Nederlander Van der Wiel was Paris Saint-Germain gevaarlijk in de eerste helft, maar kwam het niet tot scoren. In de tweede helft leek de wedstrijd doelpuntloos te eindigen, tot Evian in de 75e minuut via Nsikulu verrassend op voorsprong kwam. Toen even later Sougou de score verdubbelde, was de wedstrijd beslist. PSG was deze competitie nog ongeslagen, eerder werd er 11 keer gewonnen en 4 maal werden de punten gedeeld. Het verlies tegen Evian is het eerste verlies van de competitie. Wel blijft PSG met 37 punten koploper van de Lique 1.