Vijf verschillende aanvallers scoren voor winnend Real Madrid

Door Voetbalcentraal, saturday 2014-01-18 18:30:36

Real Madrid gaat ook in 2014 vrolijk door met scoren. Tegen Getafe was het opnieuw raak. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti won met 5-0 en komt daardoor op gelijke hoogte met FC Barcelona en Atletico Madrid. Na elf minuten brak niemand anders dan Cristiano Ronaldo de ban. De winnaar van de Ballon d'Or knalde de bal van afstand prachtig in de verre hoek. Het was al zijn 21'ste competitietreffer van dit seizoen. Binnen het halfuur kwam Real op 2-0, door Gareth Bale. De Welshman schoot een vrije trap binnen. Acht goals heeft hij inmiddels al gemaakt. Nog altijd in de eerste helft waren we, toen het derde doelpunt gemaakt werd. Het was ditmaal de beurt aan Karim Benzema, die nu tien maal gescoord heeft. Angel di Maria, die deze wedstrijd startte als aanvallende middenvelder, maakte de vierde treffer. Invaller Alvaro Morata scoorde de vijfde en laatste treffer.