Liverpool verspeelt twee belangrijke punten tegen Aston Villa

Door Voetbalcentraal, saturday 2014-01-18 20:33:19

Liverpool heeft de Premier League-wedstrijd tegen Aston Villa niet gewonnen. De ploeg van Ron Vlaar, Leandro Bacuna en Karim El-Ahmadi hield The Reds op een gelijkspel. Ook heeft Luis Suarez geen clubrecord weten te pakken. Hij had de laatste acht wedstrijden op Anfield gescoord, net als ordon Hodgson (1927-28), Roger Hunt (1961-62) en Fernando Torres (2008) en kon het record vanavond voor zichzelf hebben. Liverpool en Luis Suarez begonnen echter niet goed aan de wedstrijd. Want na een flink halfuur kwam Aston Villa op een 0-2 voorsprong via vleugelspeler Andreas Weihman spits Christian Benteke. Vlak voor het einde van de eerste helft deed Daniel Sturridge iets terug namen Liverpool. In de tweede helft herstelde Liverpool zich een beetje. Steven Gerrard scoorde na acht minuten in de tweede helft, en Liverpool ging op jacht naar de winst. Maar zelfs Suarez kon het niet waarmaken. Daardoor bedraagt de achterstand op koploper Arsenal nu acht minuten. Everton kan hun stadsgenoot zelfs nog inhalen.